U11 planning & selecties

Beste U11-ouders,

op deze pagina kan je extra informatie vinden mbt de wedstrijden van onze U11 ploegen

 

U10 07/12 10u00 : KCS. Machelen - KFC Hever

Spelers: Andres, Jonas, Jules VO, Nand, Mats, Manu, Louis, Luca, Jules DC, Oliver G, Thibaut R, Gus

Begeleiding: Bart & Christophe

Samenkomst ter plaatse om 9u15 (Heirbaan 9, 1830 Machelen).

 

​​​​​Uitleg Doodle:

Per maand publiceren we een doodle met de data van de geplande wedstrijden. Bij die data staan ook uren; dit zijn telkens het vroegste en laatste aanvangsuur van de drie wedstrijden op die dag.

Wij vragen jullie om voor- en familienaam van de spelers in te vullen en aan te duiden welke zaterdagen ze al dan niet beschikbaar* zijn. 

*beschikbaar = zowel kunnen spelen op het vroegste uur als op het laatste uur; indien maar één moment past (bvb. 9.30u lukt maar 12.30u niet, kunnen jullie dit altijd apart doorgeven, zonder garantie dat we daar steeds rekening mee kunnen houden - we zijn nl. met 39 spelers!)

We vragen jullie om in de mate van het mogelijke zo snel mogelijk de volledige maand in te vullen, maar we zijn er ons uiteraard ook van bewust dat beschikbaarheden na verloop van tijd nog kunnen wijzigen. Wij nemen elke dinsdag voor de eerstkomende wedstrijd een 'foto' van de beschikbaarheden van dat moment en stellen op basis daarvan de selecties samen; dat betekent dat jullie eerst de volledige maand invullen, en nadien elke week tot dinsdag de tijd hebben om de beschikbaarheid van de komende zaterdag aan te passen.

Voorbeeld in de huidige doodle:

- voor de match van 31/08 moeten alle beschikbaarheden correct staan op dinsdag 27/08

- voor de match van 07/09 moeten alle beschikbaarheden correct staan op dinsdag 03/09

- etc.

Wij trachten dan telkens op woensdagavond, na de training, de selecties en praktische informatie door te geven voor de wedstrijden op zaterdag.


Onze sponsors